Les mer

Folka i Umble

Vi er en liten uformell flokk designere med store planer.

Gå til kontaktinformasjon
Magnus Lie Fridheim
Bao Nguyen
Marianne Paulsen
Sondre Kvam
Tobias Wulvik

Daglig leder & Designer

Magnus Lie Fridheim

Magnus er utdannet interaksjon- og tjenestedesigner og har erfaring med produktutvikling hvor han har både jobbet som designer og prosjektleder. Å jobbe med- og opp mot mennesker gjennom intervjuer, workshoper og observasjon skaffer han seg innsikten han trenger for å kartlegge og analysere behov og utfordringer. Dette skaper resultater gjennom jordnære, ambisiøse og testbare konsepter – alltid med fokus på å sy glede inn i produktene han jobber med.

Når konseptet er validert og klart for å utvikles er Magnus opptatt av god dokumentasjon og prosess i kraft av intuituve wireframes og prototyper basert på et velsmurt designsystem med høyt fokus på universell utforming og skalerbarhet.


Designer

Bao Nguyen

Bao er utdannet interaksjon- og tjenestedesigner med spisskompetanse innen merkevare og grafisk design. Hans tilnærming til prosjekter kombinerer entrepenørskapsmetoder, tjenestedesign og grafisk design. Han bruker både datainnsamling og intervjuer for å danne kundereiser og personas som utgangspunkt for å finne historier som treffer.


Bao har jobbet som interaksjonsdesigner for Junior Consulting, Iterate og Hoopit. Han er med-grunder i Umble, hvor han jobbet som prosjektleder og designer for bedrifter som NTE, Ignite Procurement og TRY Pearl. I Umble har han også ansvar for å bygge og utvide det interne design- og fagmiljøet.


Illustratør

Marianne Paulsen

Hei! Jeg heter Marianne, og er illustratør i Umble. Du finner meg vanligvis med en kopp te i hendene, føttene plantet godt på bakken, men med hodet i skyene. Med særlig interesse for karakterdesign og visuell historiefortelling etterstreber jeg å formidle ethvert budskap klart og effektivt. Med en bachelor i illustrasjon og en master i design fra University of Lincoln, har jeg fått bryne meg på et mylder av visuelle utfordringer.

Når jeg ikke sitter med en blyant i hånden finner du meg ofte på fjellet og i skogen - ute i kveldsmørket når verden sover og tankene er lys våkne.


Styreleder

Sondre Kvam

Hei, hei! Sondre her altså. Det er vanskelig å se seg selv fra utsiden, men jeg tror andre oppfatter meg som energisk og engasjert, om ikke litt i overkant direkte og snakkesalig. I Umble har jeg fokus på strategi, brukerinnsikt og tekst.

Det høres kanskje ut som en merkelig kombinasjon, men fellesnevneren er at jeg er glad i å finne mønster og sammenhenger i abstrakt data. Selv de mest kreative prosesser følger en logikk, og beslutninger skal kunne spores. Derfor får jeg mark av inkonsekventheter uansett om det gjelder design, tekst eller strategi.

Jeg er fortsatt på jakt etter en karakteristisk Sondre-hobby, men klarer meg høvelig greit med pils og godt selskap. Om det så er på land, på vann eller til fjells.


Styremedlem

Tobias Wulvik

Tobias er utdannet interaksjon- og tjenestedesigner og har lang erfaring med produktutvikling hvor han har både jobbet som designer og utvikler. Med bakgrunn som interaksjonsdesigner og front-end-utvikler, er veien fra ide til fungerende prototype ofte svært kort. I bunn ligger også en sterk forståelse for bearbeiding og kartleggelse av brukerinnsikt og utforming av lett anvendbare designsystemer. I prosjekter for Way Trafikkskole, Oslobukta og Spond, har Tobias operert som en bro mellom utviklerne og designerne. Dette gjør han ved å prioritere funksjonaliteter, sørge for at ting implementert riktig og ansvarlig for å fylle produktene med så mye glede som mulig.


Kontakt noen i Umble

Vi er en liten uformell flokk designere med store planer.

Daglig leder & Designer

Magnus Lie Fridheim

Kopiert!

magnus@umble.no

Kopiert!

402 31 465

Designer

Bao Nguyen

Kopiert!

bao@umble.no

Kopiert!

951 43 722

Illustratør

Marianne Paulsen

Kopiert!

marianne@umble.no

Kopiert!

46844355

Styreleder

Sondre Kvam

Kopiert!

sondre@umble.no

Kopiert!

930 33 833

Styremedlem

Tobias Wulvik

Kopiert!

tobias@umble.no

Kopiert!

472 44 448