Les mer

Kronprinsparets fond

Kronprinsparets Fond vil bidra til å fange opp unge mennesker som risikerer å falle utenfor. Dette gjør de ved å samarbeide og støtte prosjekter som gir unge nye arenaer for å lykkes. Fra skisser til ferdig implementasjon, samarbeidet vi med fondet for å levere deres nye nettside.

Left image

Fondet består av folk med vanvittig handlingskraft, som jobber med mennesker fulle av energi. Av den grunn, satte vi nettopp disse menneskene i sentrum i den nye nettsiden. På lik linje med fondets overordnede mål, ønsket vi å løfte frem folkene bak. De digitale flatene er derfor prydet med store bilder. Fokus på enkel navigasjon og en forpliktelse til universell utforming, har resultert i en stilren og tilgjengelig nettside for Kronprinsparets Fond.

Full width image

For oss var det viktig at fondet var i stand til å oppdatere nettsiden på egenhånd, uten behov for å måtte leie inn oss eller eksterne utviklere. Et tidlig fokus på skalerbarhet ga oss muligheten til å bygge siden opp av byggeklosser, slik at fondet selv kunne utvide nettsiden ved behov.
Flytprogrammet

I Flyt samles ungdom med ulike egenskaper, interesser og erfaringer for aktiviteter og samlinger og arbeider sammen om å forberede framtiden sin.
Sammen med ungdom og fagfolk har Kronprinsparets Fond laget et program med morsomme aktiviteter og nyttig læring for ungdom i overgangen til videregående skole.

Full width image
Left imageRight image