Les mer

Full width image

Hoopit

I sentrum av lokalsamfunn landet rundt står idrettslaget som en bauta for dugnadsånd og frivillighet. Idrettslaget er for mange en sentral del oppveksten, og for noen en følgesvenn gjennom hele livet. Likevel kan det være hardt og utakknemlig arbeid, og vi støtte på en rekke interessante problemstillinger. Hvordan kan vi ta brodden av arbeidet på alle nivåer i idrettslaget, og gjøre hverdagen enklere? Hvordan kan vi hjelpe foreldre sjonglere treningsrutiner for tre aktive barn? Hvordan digitaliserer vi dugnadsånd?

Left imageRight image

Idrettslag er komplekse organisasjoner, drevet på tillit, tradisjon og engasjement. Intervjuer og workshops hjalp oss forstå hvordan idretten drives fremover av frivilligheten. Sammen med Hoopit utviklet vi en webplattform for medlemshåndtering og økonomistyring. Her var det viktig å ivareta fleksibiliteten idrettslag trenger, uten å gå på bekostning av brukervennligheten.

Frivilligheten ledes først og fremst av motivasjon, og det er stor forskjell på erfaringsgrunnlaget for hver enkelt leder. Beslutninger blir lettere når konsekvensene er tydelige.

Full width image
Full width image
Full width image

Videre designet vi en app som tillot foreldre, spillere og trenere å ta tilbake kontrollen over hverdagen. Dette ved å forenkle planlegging av aktiviteter og samle kommunikasjon og betalinger på en plattform. Informasjon ble tidligere spredt over e-post, SMS, telefon, sosiale medier og tradisjonell post.

Full width image
Left image
Full width image